Legyen Ön is VISZONTELADÓNK!
1097 Budapest. Timót utca 4/a Üzlet: (+36)1 215 1662 | Ügyfélszolgálat:(+36) 20 933 2499 Iroda(+36)70 560 0901 info@bogyiszkft.hu

 

 

 

 

AERAULIQA CTRL-M-I SZABÁLYZÓ ÉS KAPCSOLÓ EGYSÉG - FALON KÍVÜLI KIVITEL | AERAULIQA SZENZOROK ÉS SZABÁLYZÓ ELEMEK | AERAULIQA EGYHELYISÉGES - KÖZPONTI HŐVISSZANYERŐ SZELLŐZTETŐ | VENTILÁTOR | Bogyisz Kft. - Ventilátor Áruház
A bevásárlókosara jelenleg üres.


NEM CSAK WEBÁRUHÁZ!

Információ: Az Ön böngészője nem fogadja a cookie-kat. A termékek kosárba rakásához és megvásárlásukhoz engedélyeznie kell a cookie-kat.

AERAULIQA CTRL-M-I SZABÁLYZÓ ÉS KAPCSOLÓ EGYSÉG - FALON KÍVÜLI KIVITEL


GYÁRTÓ: Aerauliqa ventilátor
CIKKSZÁM: CTRL-M-I


Bruttó ár: 25 990 Ft

Nettó ár: 20 465 Ft


Kiszállítási díj: 1950 Ft

Aerauliqa CTRL-M-I szabályzó és kapcsoló egység

EGYÉB ADATOK

Csoport Kiegészítő
Funkció fordulatszám szabályzó
Típus falon kívüli
Terhelhetőség (A)

LEÍRÁS

Aerauliqa CTRL-M-I szabályzó és kapcsoló egységKülső szabályzó és kapcsoló egység EC motorral rendelkező Aerauliqa ventilátorokhoz és hővisszanyerős szellőztető készülékekhez, falra szerelhető vagy süllyesztett kivitelben.
Alkalmazása lehetővé teszi a készülék pontos beállítását a teljesítményszükségletnek megfelelően. A beállíás akár minden egyes bekapcsolásnál módosítható lehet, a felhasználói igényeknek megfelelően.

Alkalmazható az alábbi Aerauliqa termékekhez:

- Quantum HR típusok,
- QR típusok,
- QMF, QBX QB és QIN típusok,
- AX, QA, QD, QS és QX típusok


A szabályzó egység elektromos bekötésével kapcsolatos információkat a hozzá illesztett Aerauliqa szellőztető készülék leírása tartalmazza!

 

Garancia: 3 év!


A weboldalon szereplő képek illusztrációk. A weboldalon szereplő adatok és képek kizárólag a tájékoztatást szolgálják, azok nem képezik semmilyen szerződési ajánlat részét, nem minősűl nyilvános ajánlattételnek.